כימיקלים רעילים: זכרו תמיד שההשפעות הרעילות של כימיקלים פוגעות בתינוק או בילד צעיר יותר מאשר במבוגרים מכיוון שהן קטנות כל כך. שמירה על ביטחון התינוק מהשפעות של חומרי ניקוי רעילים ובכל זאת החדר שלו נקי דורש קצת השקעה וידע כיצד.
חיטוי: לעולם אל תחטא רהיטי תינוקות או פריטים אחרים באקונומיקה או בחומרי חיטוי סטנדרטיים. חומרי חיטוי שאינם חומץ לבן מזוקק בדרגת מזון ומי חמצן עמוסים בכימיקלים רעילים הגורמים למחלות קשות הרבה יותר מהחיידקים שהם הורגים כביכול.
חומץ: וודא שהחומץ בו אתה משתמש מציין את רמת המזון; בטוח למלפפונים חמוצים או עשוי מדגן על התווית אחרת הוא עשוי מנפט. הוכח שחומץ הורג יותר חיידקים מאשר אקונומיקה. מערבבים חלק אחד של חומץ ל -5 חלקים מים לניקוי רהיטי תינוק ומשטחים בחדר הילדים. אם למישהו במשפחתך יש הצטננות או שפעת נגב את המשטח הזה עם מי חמצן כדי להרוג כל חיידק מתמשך.
מערבבים חלק אחד של חומץ לכל 4 חלקים מים ומוסיפים מעט סודה לשתיה לניקוי וחיטוי דלי החיתול ושולחנות ההחתלה.
תמיד תאריך החמצן שלך כאשר אתה רוכש אותו. כל חמצן בן יותר משישה חודשים הידרדר אחרי שיאו. השתמש בחמצן ישן כדי להסיר יריקות מבגדי התינוק או במקום אקונומיקה בכביסה שלך.
שמן אתרי: בעת ניקוי חדר התינוק עם תמיסת החומץ הוסיפו טיפת שמן אתרי אורן או רוזמרין. הם חומרי ניקוי מצוינים, כמו גם חומרי ריח, חומרי חיטוי וחיטוי. כאשר אתם רוכשים שמנים אתריים קנו רק שמנים אורגניים, טיפוליים, בכבישה קרה. וודא שהם אינם מכילים שמני מילוי ושמור את הבקבוק הנותר במקרר בכלי סגור.
טיפ נוסף: תמיד כדאי לשאול מישהו שיודע לפני שקונים והכי חשוב, לשמור טוב על הבריאות של כל המשפחה.